Detailhandel

Vi kan tilpasse din daglig behov!

Hvorfor vores system?

Vi har integreret en bred række af eksterne systemer direkte med kasseapparatet, så dine medarbejdere ikke behøver at holde styr på alting. 

Vægt integration beregner automatisk priser på kød frugt og grøntsager. 

Undgå fejl og snyd med dankort og kontant system integration. Medarbejdere behøver aldrig at komme i kontakt med kundens kontanter.

Tilføj ekstern monitor og du har overskueligt kundedisplay hvor du også kan vise reklamer.

Overskueligt grafisk overflade

Back office

Rapporter og afstemning

Gavekort og loyalitets
point

Værktøj til daglig brug

Hvad vi lover dig.

OVERSKUELIGT GRAFISK
OVERFLADE

Layoutet er designet simpelt så du kan arbejde lynhurtigt og effektivt.

Meget nemt at optræne dit pesonale.

BACK OFFICE

Administrer din forretning på kontoret eller hjemme. Følg live data fra dine butikker. Vores kassesystem kan synkronisere flere fysiske lokationers lager og regnskab til skyen. Design og print produktetiketter.

RAPPORTER
OG
AFSTEMNING

Få indsigt i din virksomheds drift med en bred række af rapporter om bla. omsætning, produktsalg og lagerstatus.

GAVEKORT OG LOYALITETSPOINT

Fasthold din kundebase med gavekort og medlemskaber.
 Optjen points der kan konverteres til rabatter. 

Vores integration

Kasseapparater, dankort terminaler, kontant-maskine, etiket printer, pengeskuffer og mm. Vores virksomhed forholder sig til dine behov, så hvis du er indenfor detailhandel, kan vi tilbyde dig en løsning, med vores kvalitets produkter, og software der  er ligeså robust, hvor der er sammenspil mellem alle elementerne.

Hvorfor lige os?

Vores virksomhed har eksisteret siden 2006, samlet erfaring for at skabe endnu bedre kvalitet, og vi har fortsat leveret kvalitets produkter til en fair pris. Vi har altid konkurrence dygtige priser, og åbent for nye spændende projekter.

Tilpasset til dig

Software der designes til dig, og du bestemmer hvordan den skal se ud. Alt indenfor detailhandel, hvis det kan sælges, kan vi klare det!

Meget mere

Udover at vi har massere og gode features, har vi også mange spændende funktioner, som vi ikke har plads til at forklare, men du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere, vi vil med glæde informere dig!

god Service

Formidabel service fra vores dygtige medarbejdere, der tager mod jeres opkald med en glad tone. Vi garanterer en kvalitets service.

Fleksibel software

Fleksibel software der kan tilegne din butik, alt efter kundens behov. Det eneste du skal lave, er at fortælle dine behov! Kasseapparat, kontant-maskine, dankort og etiket printer. Vi kan klare det hele for dig.