Cafe og Restauranter

Vi sætter pris på at gøre din daglig dag lettere.

Hvad kan den?

Software

Kan håndetere store mængde data. Kan tilpasse sig enhver cafe eller restaurant, og vi sikrer kvalitet og integritet. Softwaren kan køre på mobilapparatur, tablet og kasseapparater

Funktioner

Mange funktioner til dine behov!

TJener-system

Giv dine tjenere en tablet i hånden og send kundens ordre til køkkenet med det samme. – Slut med ulæselig håndskrift – Tag en trådløs betalingsterminal med til kunden og afslut ordren med det samme.  Skab god overblik når ordre bestilles.

Køkken display system

Har dit køkken meget travlt? Gør det mere overskueligt for dine kokke med en digital køkkenbonsskærm.

Marker færdige retter.

Ordrer informerer dine kokke når kunden venter for længe.

Kø system

Har du mange gæster i baren? Eller er du en fastfood restaurant. Med vores køsystem kan dine kunder nemt hente deres bestillinger når deres nummer vises på skærmen. Slut med at råb og forvirring. 

Selvbetjenings-system

Vores selvbetjeningssystem giver dine kunder et digitalt menukort direkte i deres telefon.   Slut med at printe og bære menukort frem og tilbage, og ingen grund til selv at købe. Kunderne kan bestille mad i deres eget tempo.

 Understøtter både “All you can eat” , “Pay Per Item” og har en indbygget tjenerkald funktion, der fortæller tjenerne når gæsterne har brug for hjælp.

Systemet er komplet integreret med vores kasseapparat system, med stabilt sammenspil mellem udstyrerene.

Vores integration

Kasseapparater og dankort terminaler til din virksomhed. Vores virksomhed forholder sig til dine behov, så hvis du er indenfor cafe eller restaurant, kan vi tilbyde dig en løsning. Med vores software har du en god integrations muligheder i en stor omfang.

Hvorfor lige os?

Vores virksomhed har eksisteret siden 2006, samlet erfaring for at skabe endnu bedre kvalitet, og vi har fortsat leveret kvalitets produkter til en fair pris. Vi har altid konkurrence dygtige priser, og åbent for nye spændende projekter.

Tilpasset til dig

Software der designes til din restaurant og cafe, og du bestemmer hvordan den skal se ud. Det er ligegyldig om det er en restaurant, is-butik eller cafe!

Meget mere

Udover at vi har massere og gode features, har vi også mange spændende funktioner, som vi ikke har plads til at forklare, men du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere, vi vil med glæde informere dig !

god Service

Formidabel service fra vores dygtige medarbejdere, der tager mod jeres opkald med glad tone. Vi garanterer en kvalitets service.

Fleksibel software

Fleksibel software der kan tilegne din restaurant og cafe, alt efter kundens behov. Det eneste du skal lave, er at fortælle dine behov! Kasseapparat, mobiltelefon og tablet, der er ingen begrænsninger.