Klubber og spillesteder

Et godt værktøj til at skabe overblik.

Sammenspil.

Vores kasseapparat har indbygget bordleje til spillesteder med Pool og Snooker. Glem lommeregneren!

Vi understøtter forskellige priser i alle ugens dage, inklusiv. happy hour omstilling. 

Overskueligt grafisk brugerflade, der gør det nemt for både dig og dine medarbejdere. Spar tid!

Gavekort og loyalitetspoint for kunderne. Fasthold dine kundebase med interessante features, hvor der optjenes point der kan omsættes til rabatter. Medlemsskaber, fast medlemsrabat og mulighed for at integrere med regnskabs program.

Vores hardware

Vores system understøtter en bred vifte af hardware, der har en effektiv sammenspil mellem komponenterne, alt efter dine behov.

Hvorfor lige os?

Vores virksomhed har eksisteret siden 2006, samlet erfaring for at skabe endnu bedre kvalitet, og vi har fortsat leveret kvalitets produkter til en fair pris. Vi har altid konkurrence dygtige priser, og åbent for nye spændende projekter. Desuden har vi også erfaring med spille branchen.

Tilpasset til din Klub eller spillested

Softwaren designes til specifikt type spillesteder. Du får overblik over kundernes spilletider og indkøbs oversigt, samt en præcis regning ved afslutning af salg.

god Service

Formidabel service fra vores dygtige medarbejdere, der tager mod jeres opkald med glad tone. Vi garanterer en kvalitets service.

Fleksibel software

Fleksibel software der kan tilegne din virksomhed, alt efter dine behov, vi kan eventuelt skræddersyge systemet til dig.

Meget mere

Udover at vi har massere og gode features, har vi også mange spændende funktioner, som vi ikke har plads til at forklare, men du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere, vi vil med glæde informere dig!